رمز و راز تهیه ترشی های خوشمزه

ترشی یکی از مخلفات خوشمزه و دلخواه برای انواع غذاهای ما ایرانیان است. اگر می خواهید ترشی های خوشمزه درست کنید این مطلب را از دست ندهید.

خلوص سرکه

سرکه ترشی باید خوب و خالص باشد، بهترین نوع آن سرکه ای است که از انگور، کشمش و سیب تهیه شود.

جوشاندن سرکه

چون یکی از دلایل کپک زدن ترشی ها، ناخالص بودن ترشی هاست، بنابراین بهتر است سرکه را قبل از استفاده به مدت چند دقیقه جوشانده و پس از سرد شدن استفاده کنید.


آشپز مجموعه

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

closed هاروارد سرت آپشن خودرو | استریو آرام داروی جامع امام رضا علیه‌السلام آوای فاخته آموزش مدیریت سرور Chase راز زیبایی | برندهای لوکس آرایشی و بهداشتی Nickel Inconel نیکل اینکونل Monel مونل Hastalloy هستالوی Nimonic نایمونیک تیتانیوم Duplex داپلکس و سایر سوپر آلیاژها